Door de drukte kan uw bestelling iets langer onderweg zijn
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Alex Dimitrov, Dorothea Lasky,The astro Poets
  • Alex Dimitrov, Dorothea Lasky,The astro Poets
Alex Dimitrov, Dorothea Lasky,The astro Poets
The astro Poets
Het allerleukste boek over sterrenbeelden ooit
€ 20.00
Levertijd: 2 tot 3 werkdagen


Geschreven door twee dichters met een passie voor taal én een passie voor astrologieWe hebben dit boek geschreven voor jou en alle mensen die je ooit hebt gedatet, alle mensen waar je ooit nog een relatie mee krijgt, voor je moeder en je zus en die aantrekkelijke treinreiziger die je elke ochtend ziet staan maar waar je nooit hoi tegen zegt. We schreven het voor je baas en je vorige baas en je toekomstige nieuwe collega. Hopelijk vind je een deel van al deze mensen terug op deze pagina’s.


De dichters Alex Dimitrov & Dorothea Lasky (online bekend als The Astro Poets) verenigen oude kennis over de dierenriem met het moderne leven. The Astro Poets helpen je ontdekken wat er voor jou in de sterren geschreven staat en hoe je dat kunt gebruiken om beter om te gaan met je vriendschappen, je carrière en je zeer gecompliceerde liefdesleven. Dus als je je ooit hebt afgevraagd waarom je Tweelingen-date je niet aan het woord laat, hier vind je het antwoord. En wanneer zal die Schorpioen die om twee uur ’s nachts ‘Ben je nog wakker?’ stuurt, eindelijk de volgende stap willen zetten? Dit boek geeft je de perfecte kennismaking met de twaalf sterrenbeelden en is een bron van herkenning en vermaak voor iedereen. Hét astrologieboek voor de 21e eeuw.

De pers over The Astro Poets


‘Wonderlijke astrologische mijmeringen.’ The New York Times


‘De ultieme gids door de dierenriem. Een perfecte spoedcursus voor astrologie-beginners en lyrisch, geestig en wijs genoeg voor ervaren astrologie-liefhebbers.’ Booklist


‘Eindelijk een boek over sterrenbeelden dat niet idioot is.’ Tim Hofman

Extra informatie:

Hardback
368 pagina's
April 2020
537 gram
209 x 131 x 38 mm
EAN: 9789022590003
Boekerij

Levertijd: 2 tot 3 werkdagen