Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Ursula  Str?bele, Dirk  Vermaelen,Rinus Van de Velde: Inner Travels
  • Ursula  Str?bele, Dirk  Vermaelen,Rinus Van de Velde: Inner Travels
Ursula  Str?bele, Dirk  Vermaelen,Rinus Van de Velde: Inner Travels
Rinus Van de Velde: Inner Travels
€ 45.00
Uitverkocht/Niet leverbaar


Rinus Van de Velde in dialoog met internationale topkunstenaars

In zijn internationaal gevierde werk creëert Rinus Van de Velde (°1983) een parallel universum waar elementen uit de realiteit en de verbeelding samensmelten tot een unieke vorm van visuele storytelling. Van de Velde neemt ons mee op een reis door zijn verbeelding, een plaats die tijd en ruimte overstijgt, waarin alle ontmoetingen mogelijk zijn en waarin elk pad bewandeld kan worden.

Dit boek schetst een circulair verhaal van vertrekken en terugkeren, met de trein als metafoor, en biedt een overzicht van Van de Veldes recentste werken. Het geheel gaat in dialoog met moderne en hedendaagse kunstenaars zoals o.a. Pierre Bonnard, Joseph Cornell, Fischli/Weiss, Joan Mitchell, Claude Monet, Monster Chetwynd, Laure Prouvost, Josephine Troller en Jean Tinguely, van wie eveneens werk werd opgenomen.

Inner Travels is het boek bij de gelijknamige tentoonstelling, die van 18 februari tot 15 mei 2022 plaatsvindt in Bozar, en verschijnt naar aanleiding van het EUROPALIA Arts Festival.

Met tekstbijdragen van Ursula Ströbele, Koen Sels, Stefaan Vervoort, Julie Verheye en Dirk Vermaelen.Taal / Language : Multiple languages

Extra informatie:

Uitverkocht/Niet leverbaar