Welkom op onze vernieuwde site. | i.v.m. de drukte bij de pakketdiensten kan de bezorging 1 tot 2 werkdagen langer duren.

  ,De mooiste gedichten van de wereld
  De mooiste gedichten van de wereld
  50 dichters kiezen hun favoriete gedicht uit de schatkamers van Poetry International
  € 22.50
  Bij u in huis op: vrijdag
  Dit artikel is aanwezig in onze winkel


  Sinds de eerste editie in 1970 is Poetry International uitgegroeid tot een van de voornaamste poëziefestivals ter wereld. Vijftig jaar lang de beste dichters uit alle windstreken, steevast beluisterd door duizenden poëzieliefhebbers. Ter ere van dit gouden jubileum vroeg Poetry International vijftig dichters een duik in haar schatkamers te nemen, hun favoriete gedichten te kiezen en van een toelichting te voorzien.
  Dit levert volgens de fraaie bewoordingen in het voorwoord van Ellen Deckwitz ‘een bundel op die meer is dan een bloemlezing: het betreft in sommige gevallen een directe lofrede op de verskunst, in andere een diepgaande interpretatie van het desbetreffende gedicht of een heerlijke anekdote. Aan de hand van de gekozen verzen ontstonden er mini-essays, analyses, verhalen over festivaldichters die van haring hielden of in een wit pak voor het eerst gingen fietsen. Het maakt van deze verzameling een reeks onvergetelijke getuigenissen en interpretaties.’  Extra informatie:

  Paperback / softback
  Mei 2019
  348 gram
  241 x 171 x 17 mm
  EAN: 9789057599620
  Podium b.v. Uitgeverij

  Bij u in huis op: vrijdag
  Dit artikel is aanwezig in onze winkel