Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  • ,De grondslagen van Public Relations
  • ,De grondslagen van Public Relations
,De grondslagen van Public Relations
De grondslagen van Public Relations
€ 5.50
Levertijd: 1 tot 2 werkdagen


Public relations voorziet in de middelen om je ideeën te communiceren en ze geaccepteerd te krijgen - een kunst die je absoluut onder de knie moet hebben als je met nieuwe ideeën werkt. Het is een manier om steun te winnen voor je projecten en inspanningen.

Terwijl public relations in het algemeen wordt gezien als een manier om publiciteit te verkrijgen, had het vroeger te kampen met ernstige beperkingen. Bij de uitoefening ervan ontbraken bepaalde belangrijke elementen. Dankzij enkele belangrijke ontdekkingen door L. Ron Hubbard zijn er ontwikkelingen tot stand gekomen die public relations als onderwerp op zich, tot een veel bruikbaarder instrument heeft gemaakt.

De verfijning die L. Ron Hubbard in public relations heeft aangebracht, maakt het niet alleen voor iedere groep en ieder individu tot iets van wezenlijk belang, maar ontdoet het ook van de beperkingen die er voorheen aan kleefden. Hoewel de complete technologie veelomvattend is, zullen de basisprincipes die hier worden behandeld van grote waarde blijken te zijn voor iedereen die een doel heeft dat de moeite waard is.


Extra informatie:

Paperback / softback
Met illustraties
Juli 2015
89 gram
230 x 170 x 4 mm
EAN: 9788779682535
Signo Publications dk

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen