Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België

  ,De Internet Trilogie
  De Internet Trilogie
  € 60.00
  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen  Een bundeling van drie jaar onderzoek naar het fenomeen internet. In de trilogie legt URLAND de (hyper)link tussen de mythe van Prometheus en het moderne digitale vuur.

  Van 2014 tot en met 2016 werkte performancecollectief URLAND bij het Productiehuis Rotterdam aan de voorstellingen MS DOS/Prometheus geketend, EXPLORER/Prometheus ontketend (ism CREW/Eric Joris) en INTERNET OF THINGS/Prometheus de Vuurbrenger.

  In deze drie jaar sprak URLAND met wetenschappers, hackers en filosofen over de belangwekkendste ontwikkeling van de moderne tijd. In De Internet Trilogie wil URLAND laten zien hoe theatraliteit ontstaat in de repetitieruimte en hoe een hedendaagse theatermaker zich verhoudt tot de snel veranderende maatschappelijke realiteit. Het jonge collectief wil de theatertaal van een nieuwe context voorzien en in het boek via verschillende invalshoeken juist dát belichten wat in een voorstelling onder het oppervlak ligt. Samen met grafisch ontwerper Ruben Verkuylen ontwikkelde URLAND een visueel prikkelende publicatie, die, gebruikmakend van Whatsapp-gesprekken, schetsen, selfies, poëzie, interviews en essays, balanceert tussen mysterie en transparantie.

  Met essays van onder anderen dramaturg Florian Hellwig, multimediakunstenaar/pionier Eric Joris, en theaterwetenschappers Chiel Kattenbelt en Henk Havens.  Extra informatie:

  Hardback
  240 pagina's
  Met illustraties
  Januari 2020
  1593 gram
  306 x 226 x 32 mm
  EAN: 9789079770427
  URLAND

  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen