Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Petra van Dooren-Lansdorp, Dave van Dooren,In 10 stappen in je eigen bank
  • Petra van Dooren-Lansdorp, Dave van Dooren,In 10 stappen in je eigen bank
Petra van Dooren-Lansdorp, Dave van Dooren,In 10 stappen in je eigen bank
In 10 stappen in je eigen bank
Koop en beheer crypto?s zoals Bitcoin, Litecoin, DigiByte en Cardano en vergroot je financi?le onafhankelijkheid
10 stappen
€ 17.50
Levertijd: 1 tot 2 werkdagenIN 10 STAPPEN JE EIGEN BANK

Wil jij meer rente op je spaargeld en klinkt investeren in Bitcoin of andere crypto’s interessant, maar weet je niet waar te beginnen? Droom jij van financiële onafhankelijkheid en wil je weten hoe crypto’s jou daarbij kunnen helpen? Of heb je al een keer crypto’s gekocht, maar wil je het serieuzer aanpakken om er meer uit te halen? Crypto’s maken inmiddels blijvend deel uit van de toekomst. Ontdek in dit boek of investeren in crypto’s ook iets voor jou is.

Dave en Petra maken jou in begrijpelijke taal wegwijs in de cryptowereld.
Ze begeleiden je in dit boek stap voor stap om veilig te beginnen met investeren. Hierbij laten ze je ook zien dat de cryptowereld in de basis eigenlijk niet gaat om geld verdienen, maar juist hele idealistische motieven heeft, die je zeker zullen aanspreken.

De vele praktijkvoorbeelden geven je een goed beeld van de kansen, maar ook van de risico’s van beleggen in crypto’s. Petra en Dave vertellen je met een gezonde dosis humor en zelfspot eerlijk over de valkuilen waarin ze soms zelf zijn gestapt. Na het maken van de praktijkopdrachten beschik jij over een gedegen plan, de juiste mindset en je eigen cryptobank, waarmee je weer een stap verder bent in je financiële onafhankelijkheid!

OVER DE AUTEURS:
Dave en Petra van Dooren-Lansdorp zijn blockchain- en crypto-enthousiastelingen en eigenaars van CryptoBuddies B.V. Petra is daarnaast (nog) werkzaam als controller in de publieke sector. Dave en Petra investeren sinds 2017 in crypto’s. Zij geloven dat crypto’s en blockchaintechnologie kunnen bijdragen aan een betere wereld. Eerlijker, transparanter en veiliger. CryptoBuddies is opgericht om mensen de drempel naar de cryptowereld over te helpen, waar ze vervolgens zelfstandig en met vertrouwen de eerste stappen kunnen zetten. Bij CryptoBuddies staat kennis delen en samen groeien centraal.

RECENSIE:
‘Een helder, mooi, eerlijk, nuchter en vooral leerzaam boek. Ik heb het in één dag uitgelezen. De risico’s van crypto zijn duidelijk benoemd en het is geen hallelujaverhaal.
Perfect voor elke instapper!’
Randis Koster – Register Controller, Financieel interimmanager
Extra informatie:
10 stappen
Paperback / softback
April 2021
262 gram
213 x 150 x 14 mm
EAN: 9789493222397
Expertboek

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen