Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Inga Warren, Cherry Bond,Zorgen voor je baby op de couveuseafdeling
  • Inga Warren, Cherry Bond,Zorgen voor je baby op de couveuseafdeling
Inga Warren, Cherry Bond,Zorgen voor je baby op de couveuseafdeling
Zorgen voor je baby op de couveuseafdeling
Een handboek voor ouders
€ 14.95
Levertijd: 2 tot 3 werkdagenAls je baby wordt opgenomen op de couveuseafdeling, kom je totaal onverwacht in een compleet nieuwe wereld terecht, en moet je de zorg van je kind voor een groot deel uit handen geven. Maar wist je dat er heel veel is wat je zelf voor je baby kunt doen, en dat het jullie band versterkt, en stress bij jou en je kind vermindert als je zo veel mogelijk betrokken bent bij de verzorging?

Dit boek helpt je om vanaf het begin een rol te spelen in de zorg voor je baby. Het begeleidt je door elke fase, van de eerste dagen op de intensive care, totdat jullie eindelijk samen naar huis gaan.

Leer hoe je baby zich ontwikkelt, en je op zijn eigen manier vertelt hoe hij zich voelt. Want zelfs de kleinste reactie kan je vertellen wat je baby nodig heeft. Door de taal van jouw baby te leren verstaan, groeit je zelfvertrouwen en ben je steeds beter in staat om je kind te ondersteunen.

De auteurs hebben samen meer dan 50 jaar ervaring in de familie- en ontwikkelingsgerichte zorg. Ze waren betrokken bij onderzoeken, hebben vele boeken en artikelen geschreven, en geven les aan medewerkers op neonatologieafdelingen over heel de wereld. Inga Warren is ergotherapeut, senior NIDCAP-trainer en voormalig directeur van het UK NIDCAP center. Cherry Bond is neonatologieverpleegkundige en als babymassage-instructeur verbonden aan IAIM.Extra informatie:

Paperback / softback
136 pagina's
Met illustraties
April 2021
270 gram
212 x 151 x 13 mm
EAN: 9789081995573
Tangram Studio

Levertijd: 2 tot 3 werkdagen