Door de drukte kan uw bestelling iets langer onderweg zijn
Wij verzenden naar Nederland en België

A.J. van Berkel, C.L.A. Sauer,Opstapboek Duits 1 Klankspellingen
A.J. van Berkel, C.L.A. Sauer
Opstapboek Duits 1 Klankspellingen + CD
€ 51.50

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

De Opstapserie is gericht op (dyslectische) leerlingen die moeite hebben met het aanleren van het Frans, Engels en/of Duits. De bekende auteurs Ans van Berkel, Rinie Hoeks-Mentjens en Chrisptoph Sauer hebben deze methode speciaal ontwikkeld voor leerlingen van de hoogste groepen van het basisonderwijs (PO) en de onderbouw van het voortgezet onderwijs (VO).

Opstap Duits Klankspellingen gaat over de koppeling van klanken aan de spelling hiervan. Het boek behandelt vooral klanken en schrijfwijzen die lastig zijn voor Nederlandse leerlingen. Dat zijn letters die bij andere klanken horen, nieuwe klanken en schrijfwijzen. Als de uitspraak bekend is, dan valt hier vaak de spelling van af te leiden. In het boek staan veel oefeningen met de uitspraak in combinatie met luisteroefening op de cd.

De leerling kan zelfstandig met het materiaal aan de slag, maar ook thuis onder begeleiding van ouders. De antwoorden bij de oefeningen staan namelijk achter in de boeken (de zogenaamde `sleutel`). Daarnaast is de methode heel geschikt voor klassikaal gebruik, maar leraren en remedial teachers kunnen het materiaal evengoed inzetten bij individuele leerlingen.

Bij de Opstapboeken worden audio-cd’s en diverse spellen (kwartetten, memory, bingo, puzzels etc) geleverd.


Extra informatie:

Hardback
133 pagina's
Met illustraties
Mei 2009
658 gram
297 x 207 x 14 mm
EAN: 9789087082000
Uitgeverij Betelgeuze B.V.

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen