Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

,Bindrug GBC Click 34R 8mm zwart 50stuks
GBC ClickBind Bindruggen Zwart 8mm (50)
€ 25.18

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

GBC ClickBind? is een moderne en gebruiksvriendelijke bindrug die uw documenten maximale uitstraling geven tegen minimale inspanning, plus de flexibiliteit om individuele pagina's te bewerken en te herzien zo vaak u wenst.

Of u nu intern opleidingsmateriaal, financiële rapporten of belangrijke klantvoorstellen wilt creëren, met de ClickBind®-ruggen creëert u moderne, stijlvolle documenten tot A4 formaat die ongetwijfeld een goede indruk zullen achterlaten.

De bindruggen, met 34 ringen, ritsen open en dicht met de slimme ClickBind? -bewerkingstool of met de hand, zodat u gemakkelijk pagina's kunt toevoegen of verwijderen, waar u ook bent - aan uw bureau, in een vergadering, in het vliegtuig. En de gebonden pagina's liggen plat en kunnen 360 graden worden gedraaid, wat handig is voor notities nemen of bij het kopiëren.

De robuuste bindruggen van polypropyleen zijn bovendien milieuvriendelijk en kunnen keer op keer opnieuw worden geopend. Dus hoewel ze kunnen worden gerecycled, waarom ze niet hergebruiken voor nieuwe documenten in plaats van ze weg te gooien?

Deze innovatieve bindruggen zijn apart verkrijgbaar in een selectie van 4 hedendaagse kleuren ? wit, zwart, blauw en frosted - zodat u uw documenten kunt individualiseren en uw presentaties een concurrerend voordeel kunt geven.

De ClickBind? bindruggen kunnen tot 145 pagina's binden en zijn verkrijgbaar in de maten klein, medium en groot voor maximale flexibiliteit.


Gewicht en omvang:
Gewicht: 280 g

Verpakking:
Aantal: 1
Breedte verpakking: 81 mm
Diepte verpakking: 73 mm
Hoogte verpakking: 320 mm
Gewicht verpakking: 350 g

Kenmerken:
Kleur van het product: Zwart
Maximumcapaciteit: 45 vel
Materiaal: Polypropyleen (PP)
Formaat: A4
Aantal per verpakking: 50
Rugbreedte: 8 mm
Land van herkomst: China

Extra informatie:

Doos 50/stuk
355 gram
328 x 87 x 79 mm
EAN: 0013465388019
Artikelnr: 535120
GBC

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen