Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  • ,Basisboek Human Technology Interaction
  • ,Basisboek Human Technology Interaction
,Basisboek Human Technology Interaction

Basisboek Human Technology Interaction

€ 63.95

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

Iedere technologische innovatie start met wensen en eisen van de gebruiker. Basisboek Human Technology Interaction is een praktische handleiding voor hoe die wensen en eisen onderzocht worden en hoe ze vervolgens bepalend zijn in technische ontwikkelprocessen. Door het doen van gebruiks- en gebruikersonderzoek wordt de gebruikskwaliteit van een product meetbaar gemaakt en kunnen gebruikersgroepen onderscheiden worden met elk hun eigen wensen en mogelijkheden: wat kennen, kunnen en willen de gebruikers? Dit inzicht vormt de basis voor het optimaliseren van producten, interfaces en ruimte.

Basisboek Human Technology Interaction bestaat uit drie delen, die desgewenst onafhankelijk van elkaar te gebruiken zijn. Het eerste deel beschrijft het evalueren van productgebruik voor productevaluatie. Deel twee legt uit hoe toekomstige gebruikers geïdentificeerd kunnen worden en wat hun behoeften zijn voor productinnovatie. Het derde deel gaat over het ontwerpen van gebruikskwaliteit in productontwikkeling.

De theorie wordt beschreven op basis van modellen: oriënteren-onderzoeken-vertalen en het Human-Technology-Interaction-model. Stap voor stap lopen de studenten het onderzoeksproces door. Alle stappen worden geïllustreerd met praktische cases. 


Extra informatie:

Paperback / softback
256 pagina's
Met illustraties
Mei 2008
482 gram
238 x 154 x 14 mm
EAN: 9789001702519
Noordhoff

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen