Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

,Aula internacional - nueva edicion 2 libro del alumno/de ejercicios
Aula internacional - nueva edicion 2 libro del alumno/de ejercicios + cd-audio
€ 27.90

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen
Dit artikel is aanwezig in onze winkel

De curso de español van Aula internacional 2 - nueva edición bestaat uit twaalf unidades van elk een aantal onderdelen.
Het eerste blok, Empezar, bestaat uit een dubbele paigina met oefeningen en laat de cursist kennismaken met de leerdoelen van en de nieuwe woorden in de unidad.
Het blok Explorar y reflexionar bestaat uit vier pagina's (twee meer dan de vorige editie) met oefeningen waarbij de cursisten met behulp van de docent inzicht krijgen in de taalhandelingen en grammaticale structuren. Ook bevat dit onderdeel een grammaticaoverzicht. Door de twee extra pagina's zal de leerstof beter beklijven.
In Practicar y comunicar staan activiteiten die de cursisten in staat stellen de taal in een betekenisvolle context te plaatsen. Een of meerdere eindtaken zetten de cursisten aan tot het oefenen van de mondelinge communicatie in een realistische setting, zoals het samenstellen van een dagmenu of het organiseren van een feest. Alle vaardigheden komen aan bod, mar de nadruk ligt op spreken.
In het laatste blok, Viajar, wordt in twee pagina's de kennis van de de Spaanstalige cultuur uitgebreid aan de hand van interessante teksten, authentiek beeldmateriaal en oefeningen. Dit blok bevat in de nieuwe editie een video-opdracht en een pagina meer dan de vorige editie.

Daarnaast bevat het boek de volgende onderdelen:

Más ejercicios: Dit onderdeel is te vergelijken met een 'klassiek' werkboek. Het biedt vele oefeningen voor het zelfstandig of klasssikaal oefenen en herhalen van de stof. In de nieuwe editie staan meer oefeningen, meer luistermateriaal en internetoefeningen.
Más cultura: Het onderdeel Más cultura bevat een verzameling van verschillende soorten teksten, zoals reportages, interviews, stripverhalen en gedichten.
Más gramática: Dit is een uitgebreid grammaticaoverzicht waarin de behandelde grammaticale thema's worden herhaald. Dit onderdeel bevat ook een overzicht van werkwoordsvervoegingen.
Más información: Het laatste onderdeel bevat landkaarten en nuttige informatie over Spaanstalige landen.Taal / Language : Spanish

Extra informatie:

Met illustraties
EAN: 9789460306174
Uitgeverij Intertaal B.V. voor taalstudiemethoden en woordenboeken

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen
Dit artikel is aanwezig in onze winkel