Gratis verzenden vanaf 20,- (NL)
Bestellen zonder account aan te maken!

  Martijn Baalman, Fouke Jansen, Vita Olijhoek, Anja Valk,KlasNL - Nederlands leren naar A2 - woordentrainer
  KlasNL - Nederlands leren naar A2 - woordentrainer
  € 18.95
  24 Bij u in huis op: dinsdag  In KlasNL - Nederlands leren naar A2 - Woordentrainer staan de woordenschatoefeningen en woordenlijsten waarmee de cursisten kunnen werken aan hun productieve woordenschatkennis. In deze woordentrainer leren de cursisten 1000 nieuwe woorden. Deze selectie is gebaseerd op de meest frequente en relevante Nederlands woorden. Zo beheersen ze aan het einde van KlasNL - Nederlands leren naar A2 2000 woorden.
  In de Woordentrainer vind je twee soorten woordenlijsten: alfabetische lijsten per les en een lijst waarin de woorden van alle twaalf lessen van KlasNL - Nederlands leren naar A2 in alfabetische volgorde zijn opgenomen. Daarnaast vinden de cursisten in de Woordentrainer alle productieve woordenschatoefeningen, die ze zelfstandig buiten de les kunnen maken. De receptieve woordenschatoefeningen staan op de website bij de leergang. Aan het einde van de Woordentrainer staat een lijst met onregelmatige werkwoorden.
  Deze woordentrainer hoort bij KlasNL - Nederlands leren naar A2 - cursusboek 1 en 2 en is NIET zelfstandig te gebruiken.

  De auteurs Martijn Baalman, Fouke Jansen, Vita Olijhoek en Anja Valk zijn allen opgeleid als taalwetenschapper en NT2-docent. Ze ontwikkelen leermiddelen voor het NT2-onderwijs.


  Extra informatie:

  Paperback / softback
  112 pagina's
  Augustus 2021
  322 gram
  272 x 192 x 9 mm
  EAN: 9789046907375
  Coutinho

  24 Bij u in huis op: dinsdag