Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  A.H.M. Lohman, A. Zuidgeest,Vorm en beweging
  Vorm en beweging
  Leerboek van het bewegingsapparaat van de mens
  € 99.95
  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen


  Vorm en beweging is hét leerboek over het bewegingsapparaat voor medische en paramedische studenten. Dit fraaie boek valt op door zijn helder geschreven tekst en de grote hoeveelheid anatomische tekeningen. Niet voor niets wordt Vorm en beweging al bijna vijftig jaar door vele opleidingen gebruikt als hét studieboek op het gebied van de functionele anatomie van het menselijk bewegingsapparaat.

  Voor dit boek is een website ontwikkeld die exclusief toegang geeft tot de complete tekst, ondersteunende video’s, fotomateriaal en diagnostische toetsen.

  In deze veertiende druk zijn 7 illustraties toegevoegd of gewijzigd. Daarnaast zijn teksten inhoudelijk aangepast. Aan het hoofdstuk “Stand en beweging” is bij de paragrafen “Analyse van het gaan” en “Analyse van het hardlopen” het onderwerp “de plantaire druk” toegevoegd.

  Drs .A. Zuidgeest heeft bewegingswetenschappen gestudeerd aan de Vrije Universiteit Amsterdam en werkte als docent Anatomie en Kinesiologie aan de Hogeschool van Amsterdam en de Hogeschool voor Fysiotherapie Thim van der Laan.
  Extra informatie:

  Paperback / softback
  Mei 2020
  1573 gram
  298 x 211 x 24 mm
  EAN: 9789036824385
  Bohn Stafleu van Loghum

  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen