Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België
Tijdens onze vakantieperiode van 15 juli t/m 21 augustus zijn we telefonisch minder goed bereikbaar. We verzoeken u om zoveel mogelijk uw vragen via email te stellen.
Natuurlijk worden uw orders wel verzonden, en is onze winkel gewoon geopend. Wij wensen u een fijne vakantie toe.

  *,Isabella Werkhoven - Een boek van schilderijen/A book of paintings
  Isabella Werkhoven - Een boek van schilderijen/A book of paintings
  Landschappen aan de buitenrand/landscapes of the In-Between
  € 39.95
  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen  Dit lang verwachte tweede boek van Isabella Werkhoven, een ‘tentoonstelling in boekvorm’, biedt een overzicht van 17 jaar werk.

  Isabella Werkhoven (1969) heeft zich in die periode zienderogen ontwikkeld tot een schilder met een steeds duidelijker signatuur. Han Steenbruggen, directeur-conservator van Museum Belvédère in Heerenveen kenschetst Werkhoven als “een van de belangrijke schilders van dit moment`, die “met haar desolate landschappen een eigen thematiek heeft weten af te bakenen en een consistent oeuvre bijeen heeft geschilderd, puttend uit de verworvenheden van negentiende-eeuwse en twintigste-eeuwse symbolisten.”

  Werkhoven schildert geen traditionele landschappen. Ze verkiest de ‘muurbloemen van ons dagelijks leven’; half bebouwde grensgebieden omgeven door uit de hand gelopen groen. Plekken aan de buitenrand: sportvelden, speelpleinen, verscholen vijvers, bossen. Het oude buitenbad waaraan haar atelier ligt.

  De talrijke, paginagroot afgebeelde schilderijen in deze uitgave op prachtig mat papier bieden een zicht, dicht op de schilderhuid. Inderdaad, zo dicht in de buurt komend bij de tastbare ervaring van een schilderij als in drukwerk op dit formaat mogelijk is. Door het boek heen is daarnaast van vijf auteurs vanuit een verschillende standpunt een tekst over het werk opgenomen die, in katernen van lichtgroen papier, de sfeer en de beleving van dit `Boek van Schilderijen` schraagt en beklemtoont.  Taal / Language : Multiple languages

  Extra informatie:

  Hardback
  Met illustraties
  Juni 2021
  1096 gram
  286 x 245 x 20 mm
  EAN: 9789462623330
  Waanders Uitgevers

  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen